hvordan man finder Kelley blå bogførte værdi for brugte biler online

hvordan man finder Kelley blå bogførte værdi for brugte biler online

Med så mange mennesker at købe og sælge brugte biler , er det vigtigt at finde markedsværdien for en bil før en transaktion . Ikke længere gøre brugt bil købere og sælgere er nødt til at købe Kelley Blå bog for at få en nøjagtig brugt bil værdi . Den Blå Bog værdi er tilgængelig online og gratis . Ud over at finde den brugte bil værdi , kan bilkøberne søge i databasen og finde en brugt bil til at prøvekøre uden at skulle gå fra forhandler til forhandler
1 .
Besøg Kelley blå bog hjemmesiden og vælge bilen år , fabrikat og model af den bil, du er interesseret i. Don ' t glemmer at inkludere dit postnummer . Bilpriserne variere afhængigt af området i det land, hvor de bliver solgt .
2 .
Bestem hvilken værdi, du ønsker at bruge . Kelley Blue Book indeholder tre typer af brugt bil værdier , handel med private parter og vejledende udsalgspris . Om handel i værdi bruges , hvis du sælger din bil til en forhandler . Den private part værdi vedrører købe en bil fra en individuel og den vejledende udsalgspris værdi er bare , at en foreslået værdi . Det er normalt den brugte bil pris , som forhandleren forhandlinger indledes .
3 .
Kend dit køretøj . Det lyder mærkeligt , men for at få mest muligt ud af Kelley Blue Book for din brugte bil, du bliver nødt til at vide detaljerede oplysninger. Du skal kende antallet af cylindre i motoren , om dens 2 eller 4 hjulstræk , type af transmission , kilometertal og selvfølgelig alle de ekstra funktioner . Funktioner omfatter ting som tilt rat , alufælge , navigationssystem , dobbelt front airbags og meget mere. Jo mere præcise dine oplysninger , jo mere nøjagtig din prissætning være .
4 .
Sammenlign priser . Hvis du har brugt Kelley Blue Book vejledende udsalgspris værdi , bør du gå tilbage og få den brugte bil prisfastsættelse baseret på private fest værdi og handel i værdi . Der alle tre prissammenligninger vil gøre det lettere for dig at afgøre, hvilken løsning der fungerer bedst for dig .
5 .
Søg efter lokale fortegnelser . Efter at have sammenlignet Deres priser , giver blåbog hjemmeside en database over køretøjer til salg , der passer til din prissætning beskrivelse .
6 .
Gennemgå Carfax rapporten . Mange af bilerne i Kelley Blue Book online -database giver en gratis komprimeret version af en Carfax rapport . Hvis du virkelig er interesseret i køretøjet , revision og udskrive rapporten forud for at tage bilen til en prøvetur .

gode råd og advarsler


 • Udskriv Carfax rapporter for mindst to eller tre biler , som du er interesseret i. Den måde , hvis man allerede er solgt , vil du ikke nødt til at gå gennem hele søgeprocessen igen for at finde et andet køretøj .


 • Relaterede artikler


  Hvordan læser jeg det VIN-nummer på min 1999 VW Passat ?
  hvordan man kan dechifrere en vin
  hvordan man en købe en bil fra en forhandler
  hvordan man finder Kelley blå bogførte værdi for brugte biler online
  hvordan man kan købe en ny bil og betaler kontant
  hvordan man finder en lokal bil auktion