hvordan man kan købe en ny bil og betaler kontant

hvordan man kan købe en ny bil og betaler kontant

Det er fristende at købe en ny bil nu med alle de særlige finansiering tilbud , der tilbydes , men vil du ikke hellere købe en ny bil og betale kontant ? Når du gør det math det ser ud som om du kunne komme ud forude ved at købe en ny brændstoføkonomiske køretøjer og få en forhandler stimulus rabat . Dette kan eller ikke kan være rigtigt . Når du sidder ned for at gøre det math , skal du sørge for faktor i højere forsikringer , afskrivninger og ejendomsskatter , hvis de anvender . Lad os se på en anden mulighed , hvor du køber en ny bil og betaler kontant
1 .
at købe en ny bil og betale kontant det tager nogle tålmodighed og opofrelse , medmindre du har et bundt af kontanter til at foretage et køb . Men hvis du ikke har den slags penge liggende , overveje at købe en brugt bil . Her er hvordan det virker .
2 .
jeg første gang hørte denne strategi fra finansielle rådgiver Dave Ramsey . Du køber en pålidelig to eller tre år gammel bil , at en anden har taget afskrivningen tab på . Dette vil hjælpe dig til at få en lavere månedlig betaling end afdrag på en ny bil . Din forsikring og ejendomsskatter vil også blive lavere .
3 .
Tag disse besparelser og læg dem i en opsparingskonto . Være konsekvent og ikke røre disse penge til en eller anden grund . Dette er din købe en ny bil og betale kontant opsparingskonto .
4 .
Det vil tage flere år, men du vil i sidste ende har nok penge til at købe en ny bil og betale kontant . Du kan fremskynde denne proces op ved at tage en del tid job og deponere penge fra det job i den nye bil opsparingskonto .
5 .
Når den tid kommer købe en ny bil og betale kontant . Så vil du have en ny bil og ingen bil betalinger . Fortsætte med at foretage indbetalinger til din købe en ny bil og betaler kontant opsparingskonto til din næste nye bil . Disse aflejringer kan være større , fordi du ikke har bil betalinger . Denne måde kan du købe en ny bil og betale kontant for pænere biler hver gang .

gode råd og advarsler


 • Klik på den e-mail knappen ovenfor Trin 1 for at sende denne artikel til familie og venner .


 • Relaterede artikler


  Hvordan læser jeg det VIN-nummer på min 1999 VW Passat ?
  hvordan man finder en lokal bil auktion
  hvordan man kan købe en ny bil og betaler kontant
  hvordan man kan dechifrere en vin
  hvordan man en købe en bil fra en forhandler
  hvordan man finder Kelley blå bogførte værdi for brugte biler online