Sådan stedet en citron i en bil

Sådan stedet en citron i en bil

Biler er ikke billige . Det er vigtigt, at du får mest for dine penge . Desværre , finde en god brugt bil er ikke let. Det er svært at vide hvad man skal kigge efter , når du skal købe en bil . Med alle de små dele under kølerhjelmen , at finde en pålidelig bil er næsten umuligt for den gennemsnitlige Joe og Jane . Heldigvis findes der måder at kontrollere , om den bil, du kigger på , er pengene værd-eller hvis det er en citron
1 .
Gør dit hjemmearbejde . Sørg for, at køretøjet er ikke blevet tilbagekaldt . National Highway Traffic Safety Administration har en liste over officielle minder . Ring til 1-800-424-9393 eller besøge deres hjemmeside ( se yderligere ressourcer, nedenfor) for at se, om bilen er blevet tilbagekaldt. Vær sikker på , at alle husker arbejdet er udført . Producenten er forpligtet til at gøre alt arbejde på tilbagekaldte gratis . Det betyder ikke noget hvor gammel bilen er , eller når tilbagekaldelse trådte i kraft . Du bør også få et køretøj rapport fra Experian Automotive eller CarFax ( Se supplerende ressourcer , herunder ) . Der er gebyrer for de rapporter , og du skal give køretøjets identifikationsnummer .
2 .
Se under kølerhjelmen . Det bør være rene og uden korrosion . Se efter tegn på væsker , der kan være utæt . Når motoren er kold , skal du kontrollere , om de væsker er rene . Slanger og bælter bør være fleksible . Tjek olien . Hvis bilen har en blæst toppakning , kan olien ligne kakaomælk . Dette kan også angive en beskadiget topstykke eller blokere . Sørg for, at der ikke er nogen stykker af metal i olien . Dette kan være et tegn på skader og tunge slid .
3 .
Drive det . Lyt efter usædvanlige lyde som ping og slag . Dette kan være et problem med timingen eller et skilt motoren er begyndt at blive overophedet . Sørg for, at bilen styrer ordentligt og roligt . Bilen skal køre lige uden at skulle en masse korrektion , og rattet burde ikke ryste . Dette kunne være en let problem at løse som afbalancering af hjulet eller en meget større problem som drivlinen eller ramme . Kig på den røg , der kommer ud af udstødningsrøret. En lille pust af hvid røg er OK . Blå røg kan være et tegn på brændende olie . Sort røg kan være forårsaget af et snavset luftfilter . Masser af hvid røg kan betyde alvorlige reparationer , herunder en revnet blok , blæst toppakning eller andre dyre problemer .
4 .
Kontroller dækkene og suspension . Dækkene skal være slidt jævnt . Sørg for, at de ikke er slidt mere på nogle områder end i andre . Dette kan betyde, at der er problemer med suspensionen , bremser eller styretøj . Omfattende slid på ydersiden af bilen kan betyde at bilen har været kørt for hårdt , hvilket kan føre til problemer i andre områder af bilen . Skub hårdt ned på alle skærme og lad gå . Bilen skal forsigtigt hoppe en gang eller to gange . Hvis det bounces mere der kunne være et problem med stivere eller støddæmpere .
5 .
Kig på det ydre og indre . Check for forkerte maling , dele og paneler . Dette kunne betyde at bilen er blevet smadret . Sørg for, at der ikke er knuste ruder og lygter. Kig efter striber på krom , det kan betyde, at der var tidligere krop skader , der blev repareret . Hætten , krop og døre bør lukkes ordentligt . Sørg for at alle knapper , knapper og håndtag er på plads og fungere korrekt . Sørg for , at sikkerhedsseler ikke er flosset . Hvis sikkerhedsseler look brændt , kunne det være tegn på en tidligere vrag . Brug din næse så godt. Hvis du kan lugte mug , kan det være tegn på en lækage eller endog oversvømmelsesskader .
6 .
Tag bilen til en betroet mekaniker . Sørg for, at mekanikeren sætter bilen på en lift til at se på undervognen . Mekanikeren skal se efter svejsninger , buler og bøjede dele . Disse kan alle indikerer en fortid ulykke . Selvfølgelig bør mekaniker gøre alle de rutinemæssige diagnostiske test , før du køber bil
 

gode råd og advarsler


 

  • Stil masser af spørgsmål . træffe en informeret beslutning . Kun bruge en mekaniker , som du har tillid til og er ikke forbundet med sælgeren af bilen .
  • Må ikke købe en bil , du er usikker på , selv om det checker OK . Altid gå med din tarm . Må ikke købe en bil , hvis ejeren eller forhandler er villig til at lade dig helt tjek bilen .


Relaterede artikler


hvordan man kan leje fra Budget Car Rental
Sådan stedet en citron i en bil
hvordan en bil tilbageholdelsesret arbejde ?
hvordan man kan købe en billig pålidelig bil
hvordan man kan sammenligne grønne biler
hvordan man kan købe en brugt bil til under blå bog
hamstring gamle biler & bildele