hvordan en bil tilbageholdelsesret arbejde ?

hvordan en bil tilbageholdelsesret arbejde ?

Introduktion

Personer , der har penge til at købe en bil uden at det er nødvendigt at tegne en bil lån behøver ikke at bekymre dig om pant indehaver . Mange mennesker , kræver imidlertid finansiering fra en bank eller et pengeinstitut for at købe en bil .

finansieringsselskabet står for finansieringen har et medejerskab forhold til bilens ejer . Som et resultat , forsøger den at beskytte sine finansielle interesser ved at sætte en pant på køretøjet . Tilbageholdelsesretten er fortsat på bilen , så længe finansieringsselskabet har en økonomisk interesse i køretøjet . Når afgørelsen om tilbageholdelsesret er betalt ud, dens interesse er overstået, og pant er fjernet .

Tab Betalingsmodtagers og yderligere sikrede

Som et resultat af at være en medejer , skal finansiere selskabet noteret på bilens Bilforsikring politik . Anmodningen om at blive opført som en ekstra forsikret og tab betalingstjenester ikke er usædvanligt . I tilfælde af en auto ulykke , hvor bilens ejer er sagsøgt , finansieringsselskabet , som co-ejer , kan bringes ind i dragten. Derfor må det blive tilføjet som en ekstra forsikret for beskyttelse i tilfælde af et krav om erstatning .

pant Indehaveren er også medtaget som et tab betalingsmodtageren på fysisk- skade del af forsikringspolicen . I tilfælde af et samlet tab på køretøjet , søger pant indehaveren til at genvinde sin økonomiske interesse . Tabet Betalingsmodtager , Lien Holder påtegning sikrer , at kravet vil der blive udstedt i navnet på den registrerede ejer og tilbageholdelsesretten indehaveren . Tilbageholdelsesretten indehaveren vil tage sin del af det udestående beløb og returnere resten til den registrerede ejer .

Department of Motor Vehicles

For yderligere at sikre og beskytte finansiere ompany 's finansielle interesser , alle køretøjer , der ikke ejes fri og klar vise pant holderen på bilens titel . Derfor, at Department of Motor Vehicles har et referat af den finansielle institution interesse i køretøjet , og vil ikke fjerne dem som en pant indehaver , indtil den modtager dokumenteret bevis fra det pengeinstitut, at afgørelsen om tilbageholdelsesret er opfyldt.

Standard Betalinger

Hvis bilejeren misligholder den aftalte månedlige betaling , om tilbageholdelsesretten indehaveren eller medejer af køretøjet forbeholder sig ret til at tage besiddelse af køretøjet . Køretøj tilbageleveringen reflekterer negativt på bilens ejer 's kredit.Relaterede artikler


hvordan man kan sammenligne grønne biler
hvordan man kan leje fra Budget Car Rental
hamstring gamle biler & bildele
hvordan man kan købe en brugt bil til under blå bog
Sådan stedet en citron i en bil
hvordan en bil tilbageholdelsesret arbejde ?
hvordan man kan købe en billig pålidelig bil