hvordan man kan købe en billig pålidelig bil

hvordan man kan købe en billig pålidelig bil

En billig og pålidelig bil er alt hvad du behøver for at komme rundt . I dagens verden en bil er en nødvendighed for de fleste mennesker at komme på arbejde , gøre ærinder og gå på ture . Men, bare fordi du har brug for en bil ikke ensbetydende med, at du er nødt til at få roped ind i en kostbar bil lease eller en auto lån . Med lidt forskning er det muligt at få en billig pålidelig bil , der vil tage dig , hvor nogensinde du nødt til at gå . . . og levere nogle fred i sindet

Du skal bruge: .
Penge
Mekaniker .
Kelley Blue Book .


1 .
Beslut , om du ønsker en ny eller brugt bil . Der er mange nye modeller , der ikke er meget dyre , men vil du finde store besparelser på brugte eller pre-ejede køretøjer . Et køretøj afskriver hovedparten af sin værdi i de første par år . De fleste præ-ejede biler er langt mere billig og pålidelig siden dette år , og modellen er blevet " testet gaden . " Brugte køretøjer lave den bedste billige pålidelige biler på grund af besparelser .
2 .

Budget og spare op penge til din bil . Ikke blot vil du undgå besvær og udgifter til finansiering , men du har meget mere forhandlingskraft med kontanter . En god aftale kan blive endnu bedre , hvis du har magt til at gå ud af partiet med kontanter i lommen .
3 .
Når du har identificeret den billige pålidelig bil , som du måske gerne købe , bruge en tjeneste som CarFax at få et komplet køretøj historie . Også tage et kig på en af de blå bog tjenester for at sikre , at køretøjet er i den rigtige prisklasse for sin alder , kilometertal og stand .
4 .
Før du køber , har køretøjet kontrolleret af en tredjepart , såsom en licens pålidelig mekaniker , en, der ikke er forbundet med køretøjet sælgeren .
5 .
Når du har din nye bil sørge for, at du følger en god vedligeholdelsesplan . En billig pålidelig bil med kun udsætte den måde, hvis du holder for det og give det kærlig pleje , det fortjener.

gode råd og advarsler


 • Undgå at være i en position, hvor du har brug for en bil nu . Det vil være meget sværere at finde en bil , der er både pålidelig og billig .
 • Vær realistisk omkring hvor meget du er villig til at betale , og hvad slags bil , du behøver.
 • altid kontrollere den blå bogførte værdi af et køretøj , før du køber den .
 • altid har køretøjet kontrolleret af en tredjepart .


 • Relaterede artikler


  hamstring gamle biler & bildele
  hvordan man kan købe en billig pålidelig bil
  hvordan man kan leje fra Budget Car Rental
  Sådan stedet en citron i en bil
  hvordan man kan sammenligne grønne biler
  hvordan man kan købe en brugt bil til under blå bog
  hvordan en bil tilbageholdelsesret arbejde ?