hvordan man kan sammenligne grønne biler

hvordan man kan sammenligne grønne biler

Disse dage mange mennesker bliver mere bevidste om, hvordan ressourcerne går til spilde , og emissioner fra biler ondt jordens ozonlag . En ting , der kan gøres for at hjælpe med at redde vores miljø er at vælge en bil , der er grøn . Dog kan det være vanskeligt . Denne artikel vil hjælpe dig skære igennem den hype

Du skal bruge: .
god dømmekraft
. internettet .


1 .
Overvej, hvad dit mål er . Det er trendy i Hollywood nu at køre rundt i en Prius , fordi den bil har lav kulstofemissioner . Er dog, at bilen virkelig grønneste ? Det er et andet spørgsmål helt . Hvis du blot er på udkig efter en måde at afgive en redegørelse til verden ved at køre en hybrid , der er ingen grund til at fortsætte yderligere . Du skal blot vælge en bil , der har en skinnende " hybrid "symbol på bagsiden . Sandheden er , at udledningen er kun en del af historien , når de vælger en grøn bil .
2 .
Tænk på materialer, der anvendes til fremstilling af en bil . Masser af stål og andre ressourcer anvendes. Hvis du køber en ny bil , er disse ressourcer udnyttes til at skabe den . Købe en brugt bil er en glimrende måde at genbruge ressourcer, der allerede i " omløb " . I den forstand er en velholdt brugt bil grønnere end en helt ny bil . Det gør også mere økonomisk sans, der kan være en vigtig overvejelse i hårde økonomiske tider . Dog kan en meget gammel bil har højere emissioner på grund af sin alder .
3 .
Hvor meget bil har du brug for ? Hvis du har en lille familie , en større køretøj er sandsynligvis ikke nødvendig . For at være grøn , skal du vælge et køretøj , der ikke har mere plads end du rent faktisk vil bruge . Større køretøjer er oprettet ved hjælp flere ressourcer og også en tendens til at bruge mere gas . Overvej antallet af sæder og bagagerum plads . Når du har det ned , så tjek følgende websted : http://www. epa. gov/greenvehicles/Index. do ; jsessionid=8230f17eac04186a3866 ( kopiere og indsætte i din browser ) . At hjælpsom, ikke forudindtaget værktøj leveres af den amerikanske regering for at hjælpe folk sammenligne emissioner fra biler .
4 .
Få en bil , der er kendt for at være pålidelige . En bil , der ikke forværres så hurtigt vil være grønnere , da du ikke vil have til at erstatte det snart ( ved hjælp af ressourcer ) , og dens motor vil ikke udspy en større mængde emissioner i et par år , når det ikke så ny mere . Pålidelighed oplysninger kan indsamles ved at spørge venner , kontrol internetfora eller ( hvis du ønsker at foråret for medlemskab ) fra ConsumerReports. com . En anden nyttig strategi er at kontrollere bilens garanti . En lang garanti angiver , at bilen er formentlig rigtigt.
5 .
Hvis du har dit hjerte indstillet på en hybrid , skal du sørge for at evaluere de miljømæssige konsekvenser af eventuelle alternative energikilder køretøjet kan bruge . For eksempel bruger en Prius elektricitet , men bruger en masse mindre gas . Men brugen af elektricitet har en indvirkning på miljøet også . Så vær smart om det . At være ægte grøn handler om at redde jorden , bare ikke lade alt .

gode råd og advarsler


 • Noget at tænke på er hestekræfter . En V4 motor bruger mindre gas end en V8 motor .
 • Prøv at forblive objektiv og se på dataene. Folk har en tendens til at få følelsesmæssig om biler og har et knæ ryk reaktion over for visse virksomheder ( Hyundai for eksempel) . Hvis du virkelig er på udkig efter den samlede grønneste valg , holde et åbent sind .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe en brugt bil til under blå bog
  hvordan man kan leje fra Budget Car Rental
  hvordan man kan sammenligne grønne biler
  Sådan stedet en citron i en bil
  hamstring gamle biler & bildele
  hvordan man kan købe en billig pålidelig bil
  hvordan en bil tilbageholdelsesret arbejde ?