hamstring gamle biler & bildele

hamstring gamle biler & bildele

Du elsker biler og alt, hvad der har at gøre med dem . Mens du er opsat på hamstring gamle biler og bildele , kan du være lidt forvirrede om , hvordan man griber det an . Du kan finde din groove ved at udnytte nogle lokale ressourcer, du kan passere hver dag , uden selv at vide det . Jo mere du komme derud og finde andre , der deler din kærlighed til biler , jo mere tips, råd og ressourcer , du vil finde at hamstre , hvad du virkelig ønsker . Nogle enkle trin vil få dig i gang
1 .
Sørg for at du har lagerplads . Før du gå i gang med at trække hjem masser af gamle biler og reservedele , sørg for at have et sted at lovligt gemme det . Mange kvarterer skule efter junked biler og reservedele i nogens forhave . På nogle områder er det endda imod loven . Se hvad dit område regler er til at holde redde omkring huset-nogle kræver kun en stor hegn , der blokerer den af syne . Du kan også se på at leje en plads i en stor garage eller lager til dit behov .
2 .
Find ud af hvad dit mål er . Måske er du på udkig for at genoprette vintage autos . Måske du ønsker et sted folk kan gå til at købe de dele ingen andre har . Beslutte, om du vil have vintage , klassisk , roadsters eller andre typer af biler og dele . Når du indsnævre dit fokus , vil hamstring bliver meget lettere , og du vil være mindre tilbøjelige til at blot at rive i alle de ubeskadigede dele du kan finde.
3 .
Deltag i en klub . Hænge ud med andre , der deler din bil hamstring instinkter kan åbne op flere kilder til at hamstre . Medlemmer kan dele deres viden og selv handel biler eller dele . Spørg rundt på auto steder i dit område , hvis en lokal klub eksisterer . Hvis ikke , deltage i nationale Antique Car Indsamling Club of America , blev det i Ressourcer nedenfor . Hvis de ikke det, du søger , er spørge nogle af medlemmerne til at dirigere dig til en klub , der er .
4 .
Hit værfter . Lokale bjærgning værfter , swap mødes værftet salg , auto yards og junkyards kan være en stor hjælp i din hamstring søgen . Har en besøgsrunde mindst en gang om måneden for at se, hvilke nye ting kom ind Få at vide ejerne , så de kan være på udkig efter , hvad du ønsker og lægge det til side til dig .
5 .

Deltag auktioner . De fleste byer har regelmæssigt auktioner serverer biler , der blev beslaglagt , forladt eller på anden måde kom i byens besiddelse . Disse biler gå efter billige. Ikke alle af dem kører , men hvis du er på udkig efter reservedele , de er en bil, del hoarders drøm . Auktioner præsenteres også online , se ressourcer nedenfor .


Relaterede artikler


hvordan en bil tilbageholdelsesret arbejde ?
hvordan man kan sammenligne grønne biler
hamstring gamle biler & bildele
Sådan stedet en citron i en bil
hvordan man kan leje fra Budget Car Rental
hvordan man kan købe en billig pålidelig bil
hvordan man kan købe en brugt bil til under blå bog