auto kollision forsikring regler

auto kollision forsikring regler

I de fleste stater , Bilforsikring er obligatorisk , men kollision dækningen ikke . Kollision forsikringsdækning udtrykkeligt designet til at håndtere de omkostninger og reparationer i forbindelse med direkte kollisioner og skader på ejendom , de forvolder . Kollision dækning vil ikke være meget nytte, hvis du eller en anden er såret , men det kan være en velsignelse , hvis dit køretøj opretholder omfattende skader som følge af en påkørsel bagfra , hvis det sker , mens bilen er parkeret . Alle kan tilføje kollision forsikring til deres politik , men det er ikke inkluderet i standard dækning .

På Fejl Sammenstød

Når du kører ind i et andet køretøj eller en andens ejendom , såsom en brevkasse , kollision forsikring er lige , hvad du brug for at få skaden repareret . Du vil stadig skulle betale den fradragsberettigede på din forsikring , men din kollision dækningen vil betale for skader på dit køretøj samt den skade bilen forvoldt på andres ejendom .

Uforsikrede Bilist Sammenstød

Hvis din Bilen er ramt af en person , der ikke har forsikring , eller hvad de har , er ikke tilstrækkelig til at dække de skader , vil din kollision forsikring være i stand til at få din bil fast . Du vil blive ansvarlig for at betale den fradragsberettigede , lige som om du var skyld , men betaler et par hundrede dollars i selvrisikoen er langt bedre end at skulle punge ud med tusindvis for skader reparationer .

Flere part Ulykker

Collision dækning vil også omfatte dig, hvis din bil er skubbet ind i en anden . Teknisk set vil du være skyld i at ramme køretøjet foran dig, men kollision dækningen vil også betale for skader på dit køretøj . Kollision dækning vil ikke dække køretøjet på den person, der satte ulykken i bevægelse , men det vil ikke være din bekymring alligevel .

Kollision Dækning vs kaskoforsikring

Mange mennesker forveksler kollision dækning med en omfattende dækning . Den nemme måde at huske forskellen er , at kollision dækningen er kun for skader forårsaget af dit køretøj eller forvoldt dit køretøj ved kollidere med et andet objekt . Kaskoforsikring dækker dit køretøj for ikke-kollision skader , herunder brand , hærværk og tyveri . Mellem disse to typer af forsikringer , er alt betalt , undtagen skader , og dem er omfattet af den obligatoriske forsikring, der skal drive en køretøj på offentlig vej .


Relaterede artikler


Hvad kan jeg køre med en CDL - b ?
anvendelser af tågelygter
hvordan man kan fortælle, hvis du har dårlig trækstænger
hawaii kørsel love
oplysninger om en Florida kørekort rekord
auto kollision forsikring regler