hvordan man kan fortælle, hvis du har dårlig trækstænger

hvordan man kan fortælle, hvis du har dårlig trækstænger

De trækstænger til dit køretøj er særdeles vigtige for køretøjets bane og førerens sikkerhed . Den trækstænger forbinde styringen til forhjulene . En brækket eller beskadiget trækstangscylinder kan resultere i tab af styreorganet. Hvis du har mistanke om noget er galt med din trækstænger , se en bil specialist , så snart du kan . Hvis du er usikker noget er galt , er der tre vigtigste ting , at din bil vil gøre for at fortælle dig din trækstænger er beskadiget , siger Ed Anderson-Smith , ejer af Fleet Automotive Services i Howell , Michigan
1 .
Vær opmærksom på rattet vibrationer . En af de første tegn på en uafgjort stang problem er et rat , der føles som om det vibrerer i dine hænder , eller shimmying . Når din trækstænger bliver beskadiget , vil forhjulene begynder at miste kontrollen og dine rat vil miste sin magt over den retning, dit køretøj bliver . Hvis du opdager, at rattet ryster , især når du tænder , tager køretøjet til en mekaniker .
2 .
Bemærk ryste og vibrere i selve bilen , mens du kører det . Når en trækstangscylinder er beskadiget , hjulene mest sandsynlige er at dreje på denne måde , og at uden fuld kontrol , der forårsager vibrationer . Du kan være i alvorlig fare for en ulykke på nuværende tidspunkt , så det er tid til at se en mekaniker .
3 .
Vær opmærksom , når køretøjet vandrer til venstre eller højre . Hvis det vandrer uberegneligt , det sandsynligvis er noget langt mere alvorligt end en justering problem . Når en trækstangscylinder er alvorligt beskadiget eller brudt, vil rattet har ingen kontrol af hjulene . Du ønsker at dreje til højre , men bilen går til venstre , for eksempel . Den bedste ting at gøre er at stoppe din bil , kalder en kranvogn , og har det tage bilen til nærmeste biler værksted .
 Relaterede artikler


auto kollision forsikring regler
Hvad kan jeg køre med en CDL - b ?
anvendelser af tågelygter
oplysninger om en Florida kørekort rekord
hawaii kørsel love
hvordan man kan fortælle, hvis du har dårlig trækstænger