oplysninger om en Florida kørekort rekord

oplysninger om en Florida kørekort rekord

En Florida kørekort rekord er de relevante oplysninger om en persons kørsel rekord . Det er vigtigt at forstå de foreliggende oplysninger om the record , der kan få adgang til det , og de forskellige typer af poster . Desuden bør en chauffør forstå , hvorfor en drivende fortid vil blive kontrolleret af et forsikringsselskab eller forretning

Information

En Florida kørsel record er også kendt som et motorkøretøj record ( MVR ) . En chauffør kan modtage en kopi af journalen , som vil vise den drivende historie med hensyn til overtrædelser , suspensioner , restriktioner , ulykker og point . Men ved lov posten ikke kan indeholde oplysninger såsom førerens navn , adresse og CPR-nummer . En person er identificeret ved en Florida kørekort på driving rekord .

Beskyttelse

stat og føderale love beskytte føreren fra at have et kørekort rekord adgang til uautoriserede personer . Virksomheder anmoder om en rekord skal opfylde specifikke retningslinjer , der er skitseret af Forbundsrepublikken Driver 's Privacy Protection Act . En virksomhed i Florida , der kræver ubegrænset adgang til Florida kørsel optegnelser om regelmæssigt skal oprette en kommerciel konto gennem Florida Department of Motor Vehicles .

Årsager

Et rekordstort bør adgang til at kontrollere for nøjagtighed . En arbejdsgiver kan bestille en rekord , som kan en auto forsikringsselskab , retshåndhævelse og domstole . Korrigere eventuelle ukorrekte oplysninger om pladen , fordi det kan påvirke beskæftigelsen og forsikring satser . En kørsel record bør revideres hvert år , især før der ansøges om en ny auto forsikringspolice eller et nyt job . En anden grund til at se en post ville være , hvis føreren har modtaget en henvisning , og er nødvendig for at se den sidste gang trafik skole deltog

Typer

Tre forskellige typer af registreringer er tilgængelige : . tre år , en syv år eller en komplet fortegnelse . En tre -årig eller syv år record indeholder begrænsede oplysninger. Trafik citater , som en chauffør deltager trafik skole vil ikke blive vist på pladen . Al anden trafik krænkelser , restriktioner og suspensioner for hvilke chaufføren ikke deltog trafik skolen vil blive vist på pladen . En fuldstændig kørsel record vil indeholde alle oplysninger så langt tilbage som 11 år og vil omfatte trafik overtrædelser fra andre stater .

købe et eksemplar

En kørsel record skal indhentes via den Florida Driving Record hjemmeside . Oplysningerne kommer direkte fra Florida Department of Highway Safety og motorkøretøjer database . For at bestille online , skal du have et gyldigt kredit -eller betalingskort . Hertil kommer , kan en post modtages via mail eller e-mail . Optegnelser sendt via e-mail eller postvæsenet ikke kan certificeres . En anmodning om en bekræftet kopi skal ske ved personligt fremmøde på en Florida DMV kontor . I 2010, at omkostningerne købe en rekord er 26,85 dollar for en komplet fortegnelse , 23,85 dollar for en syv -årig rekord , og $ 20,85 for en tre-årig rekord .


Relaterede artikler


hvordan man kan fortælle, hvis du har dårlig trækstænger
Hvad kan jeg køre med en CDL - b ?
anvendelser af tågelygter
oplysninger om en Florida kørekort rekord
auto kollision forsikring regler
hawaii kørsel love